Aanbouw & uitbouw

Aanbouw en uitbouw zijn twee verschillende termen, maar worden vaak voor hetzelfde gebruikt.

Bel 035-8877598

Aanbouw of uitbouw? Vlekkeloos kan het allebei!

Aanbouw en uitbouw zijn twee verschillende termen, maar worden vaak voor hetzelfde gebruikt. Beide zijn een constructie die tegen een woning wordt gebouwd en in verbinding staat met het woonhuis, maar er bestaan toch een aantal verschillen. Voor aanbouw en uitbouw worden twee verschillende manieren van bouwen aangehouden. Aan de hand van een gemetselde aanbouw kan extra ruimte worden toegevoegd aan de woning.

De aanbouw is via een deur verbonden met de leefruimte. Als er voor uitbouw wordt gekozen, wordt de al aanwezige ruimte in de woning vergroot. Vlekkeloos biedt de meest professionele aanpak voor uw aanbouw en uitbouw.

Aanbouw & uitbouw

Jarenlange ervaring

Topkwaliteit timmerwerk

Betrouwbare specialisten

Duurzame kwaliteit

De specialist voor uw aanbouw en uitbouw

Beide manieren van bouwen vragen om een andere aanpak. Een ervaren specialist inschakelen kan daarom niet missen. Zo kunnen kwaliteit en duurzaamheid worden gegarandeerd en kunnen de werken tot een goed einde worden gebracht. Vlekkeloos is de expert waar u beroep op moet doen voor uw aanbouw en uitbouw. Of het nou gaat om een groot uitbouwwerk of een kleinere aanbouw, Wij kunnen u voorzien van de juiste kennis en advies.

Voor meer informatie, vraag een offerte aan of bel naar Vlekkeloos!

Diensten

Projectontwikkeling
Nieuwbouw
Restauratie
Renovatie
Onderhoud
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers
Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter

Neem contact op

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Bel 035-8877598

Kwaliteit maatwerk schilderwerken

Onze portfolio

Bekijk ons werk

Reviews

Ervaringen van onze klanten

Zeer professioneel bedrijf, ik ben erg goed geholpen en ze hebben mooi werk afgeleverd. Personeel is erg vriendelijk en netjes. Zeker een aanbeveling indien je schilderwerk nodig hebt.

review

Ramin
Schilderwerk

Vlekkeloos bouw heeft bij ons mooi timmerwerk voor onze keuken afgeleverd. Het werk duurde wel wat langer dan van tevoren aangegeven. Met het uiteindelijke resultaat zijn we zeer tevreden.

review

Jeffrey
Timmerwerk

Het personeel is vriendelijk en prettig om mee te werken. Prachtig resultaat het onderhoud bij ons in huis. Betaalbaar, goede kwaliteit en een flexibele houding van dit bedrijf.

review

Petra
Nieuwbouw