Badkamers

Een badkamer wordt dagelijks gebruikt en hoort mooi en comfortabel te zijn. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Bel 035-8877598

Een badkamer wordt dagelijks gebruikt en hoort mooi en comfortabel te zijn. Denkt u na over een renovatie of wilt u een complete verbouwing? Dan bent u bij Vlekkeloos aan het juiste adres.
Badkamer

Jarenlange ervaring

Topkwaliteit timmerwerk

Betrouwbare specialisten

Duurzame kwaliteit

Allround

Vlekkeloos is een allround bouwonderneming en weet precies wat er gedaan moet worden met nieuwbouw of badkamers die gerenoveerd moeten worden. Voor elke fase in uw project kunnen wij u van dienst zijn. Gaat het om het optimale gebruik van de ruimte, de bouwtekeningen of de installatie van het sanitair? Wij kunnen u adviseren en helpen met het realiseren. Wenst u vloerverwarming? Vlekkeloos kan het voor u regelen. Ook voor het tegelen en de afwerking, zoals schilderwerk en het plaatsen van accessoires, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij besteden aandacht aan de akoestiek en het energieverbruik door bijvoorbeeld na te denken over een goede isolatie.

Contact

Bent u op zoek naar een specialist op gebied van nieuwbouw of renovatie van uw badkamer? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte of een gesprek over de mogelijkheden.

Diensten

Projectontwikkeling
Nieuwbouw
Restauratie
Renovatie
Onderhoud
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers
Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter

Neem contact op

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Bel 035-8877598

Kwaliteit maatwerk schilderwerken

Onze portfolio

Bekijk ons werk

Reviews

Ervaringen van onze klanten

Zeer professioneel bedrijf, ik ben erg goed geholpen en ze hebben mooi werk afgeleverd. Personeel is erg vriendelijk en netjes. Zeker een aanbeveling indien je schilderwerk nodig hebt.

review

Ramin
Schilderwerk

Vlekkeloos bouw heeft bij ons mooi timmerwerk voor onze keuken afgeleverd. Het werk duurde wel wat langer dan van tevoren aangegeven. Met het uiteindelijke resultaat zijn we zeer tevreden.

review

Jeffrey
Timmerwerk

Het personeel is vriendelijk en prettig om mee te werken. Prachtig resultaat het onderhoud bij ons in huis. Betaalbaar, goede kwaliteit en een flexibele houding van dit bedrijf.

review

Petra
Nieuwbouw