Elektrische installaties

Installatie en implementatie van elektrische systemen.

Bel 035-8877598

Na afronding volgt het maatwerk ontwerp van uw elektrische installatie en een gedetailleerd werkplan installatie en uitvoering. Wij leveren een hoogwaardig systeem op maat met de beste materialen. Bij Vlekkeloos richten we ons niet alleen op het gebruik van duurzaam materiaal, maar investeren we ook in onze eigen mensen.

Tijdens de opleveringsfase testen onze monteurs en technici alle systemen. Eventuele problemen worden in overleg met de projectleider ter plaatse opgelost. Vlekkeloos zorgt ervoor dat u probleemloos kunt werken.

Elektrische installaties

Jarenlange ervaring

Topkwaliteit installatie

Betrouwbare specialisten

Duurzame kwaliteit

Hoewel het hoogste rendement waarschijnlijk bereikt wordt door het gehele project bij één partij te betrekken, kunt u ons ook inhuren tijdens de installatie- of testfase. Wij zijn er om u te helpen bij het aanpassen van uw huidige systemen. Neem voor meer informatie gerust contact op met ons. Wij staan u graag te woord omtrent al uw vragen.

Diensten

Projectontwikkeling
Nieuwbouw
Restauratie
Renovatie
Onderhoud
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers
Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter

Neem contact op

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Bel 035-8877598

Kwaliteit maatwerk schilderwerken

Onze portfolio

Bekijk ons werk

Reviews

Ervaringen van onze klanten

Zeer professioneel bedrijf, ik ben erg goed geholpen en ze hebben mooi werk afgeleverd. Personeel is erg vriendelijk en netjes. Zeker een aanbeveling indien je schilderwerk nodig hebt.

review

Ramin
Schilderwerk

Vlekkeloos bouw heeft bij ons mooi timmerwerk voor onze keuken afgeleverd. Het werk duurde wel wat langer dan van tevoren aangegeven. Met het uiteindelijke resultaat zijn we zeer tevreden.

review

Jeffrey
Timmerwerk

Het personeel is vriendelijk en prettig om mee te werken. Prachtig resultaat het onderhoud bij ons in huis. Betaalbaar, goede kwaliteit en een flexibele houding van dit bedrijf.

review

Petra
Nieuwbouw