Loodgieter

Uw sanitaire problemen opgelost door gecertificeerde loodgieters.

Bel 035-8877598

Of u nu een ervaren loodgieter zoekt om uw leidingen of afvoeren te repareren, een gecertificeerde monteur voor het onderhoud van uw centrale verwarmingssysteem of een badkamerexpert om uw keuken of badkamer volledig te renoveren, Vlekkeloos is het bedrijf dat u kunt bellen. Bij ons bent u aan het juiste adres.

We verbeteren en breiden ons serviceaanbod voortdurend uit om te voldoen aan de verschillende behoeften op het gebied van sanitair en gasverwarming die onze residentiële en commerciële klanten kunnen hebben.

Loodgieter

Jarenlange ervaring

Topkwaliteit loodgieterswerk

Betrouwbare specialisten

Duurzame kwaliteit

Wij werken met gekwalificeerde, uitgeruste en gecertificeerde loodgieters en elektriciens, die ook volledig verzekerd zijn. Elke technicus heeft respect voor uw huis en zorgt elke keer weer voor kwaliteit en veilig werk.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw loodgietersdienst of een onderzoek ter plaatse bij ons te boeken. Gebruik ons online formulier of bel ons direct om uw afspraak in te plannen!

Diensten

Projectontwikkeling
Nieuwbouw
Restauratie
Renovatie
Onderhoud
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers
Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter

Neem contact op

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Bel 035-8877598

Kwaliteit maatwerk schilderwerken

Onze portfolio

Bekijk ons werk

Reviews

Ervaringen van onze klanten

Zeer professioneel bedrijf, ik ben erg goed geholpen en ze hebben mooi werk afgeleverd. Personeel is erg vriendelijk en netjes. Zeker een aanbeveling indien je schilderwerk nodig hebt.

review

Ramin
Schilderwerk

Vlekkeloos bouw heeft bij ons mooi timmerwerk voor onze keuken afgeleverd. Het werk duurde wel wat langer dan van tevoren aangegeven. Met het uiteindelijke resultaat zijn we zeer tevreden.

review

Jeffrey
Timmerwerk

Het personeel is vriendelijk en prettig om mee te werken. Prachtig resultaat het onderhoud bij ons in huis. Betaalbaar, goede kwaliteit en een flexibele houding van dit bedrijf.

review

Petra
Nieuwbouw