Onderhoud

Ons professionele team weet precies waar op gelet moet worden en hoe er gerepareerd moet worden.

Bel 035-8877598

Kleine probleempjes kunnen op een gegeven moment een groot probleem vormen. Om deze reden is regelmatig onderhoud in en om het huis van uiterst belang. Ons professionele team weet precies waar op gelet moet worden en hoe er gerepareerd moet worden. Van het vervangen van voegen in de badkamer tot het installeren van een ventilator op zolder, laat ons de kleine en grote projecten van u overnemen.
Onderhoud

Jarenlange ervaring

Topkwaliteit timmerwerk

Betrouwbare specialisten

Duurzame kwaliteit

Onze ervaren specialisten hebben in de jaren dat ze werkzaam zijn geweest alle fijne kneepjes van het vak onder de knie gekregen. Al onze vakmensen zijn vriendelijk, benaderbaar en deskundig, wat ervoor zorgt dat we effectieve oplossingen met een mooi resultaat kunnen leveren.

Diensten

Projectontwikkeling
Nieuwbouw
Restauratie
Renovatie
Onderhoud
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers
Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter

Neem contact op

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Bel 035-8877598

Kwaliteit maatwerk schilderwerken

Onze portfolio

Bekijk ons werk

Reviews

Ervaringen van onze klanten

Zeer professioneel bedrijf, ik ben erg goed geholpen en ze hebben mooi werk afgeleverd. Personeel is erg vriendelijk en netjes. Zeker een aanbeveling indien je schilderwerk nodig hebt.

review

Ramin
Schilderwerk

Vlekkeloos bouw heeft bij ons mooi timmerwerk voor onze keuken afgeleverd. Het werk duurde wel wat langer dan van tevoren aangegeven. Met het uiteindelijke resultaat zijn we zeer tevreden.

review

Jeffrey
Timmerwerk

Het personeel is vriendelijk en prettig om mee te werken. Prachtig resultaat het onderhoud bij ons in huis. Betaalbaar, goede kwaliteit en een flexibele houding van dit bedrijf.

review

Petra
Nieuwbouw