Renovatie

Bij Vlekkeloos voeren wij volledige renovaties uit, van slopen tot aan complete dak vervangingen toe.

Bel 035-8877598

Allround renovatie en modernisatie

Bij Vlekkeloos voeren wij volledige renovaties uit, van slopen tot aan complete dak vervangingen toe. We beschikken over kennis en jarenlange ervaring en geven graag advies bij elke fase van de werkzaamheden. Onze vakmensen zijn goed georganiseerd, beschikken over het juiste gereedschap en hebben ruime ervaring in het bouwvak en de branche. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Renovatie

Jarenlange ervaring

Topkwaliteit timmerwerk

Betrouwbare specialisten

Duurzame kwaliteit

Tijdens het ontwerpen van een eigen woning, wordt ernaar gestreefd om de ruimte zo goed mogelijke te benutten met zo min mogelijk kosten. Moderne technieken en lichte materialen zorgen ervoor dat een zolderkamer kan veranderen in een volwaardige woonruimte in het huis. Wij kunnen u helpen om een zolderkamer om te toveren in een zonnige kinderkamer, een gezellige slaapkamer of een comfortabele werkkamer.

Diensten

Projectontwikkeling
Nieuwbouw
Restauratie
Renovatie
Onderhoud
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers
Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter

Neem contact op

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Bel 035-8877598

Kwaliteit maatwerk schilderwerken

Onze portfolio

Bekijk ons werk

Reviews

Ervaringen van onze klanten

Zeer professioneel bedrijf, ik ben erg goed geholpen en ze hebben mooi werk afgeleverd. Personeel is erg vriendelijk en netjes. Zeker een aanbeveling indien je schilderwerk nodig hebt.

review

Ramin
Schilderwerk

Vlekkeloos bouw heeft bij ons mooi timmerwerk voor onze keuken afgeleverd. Het werk duurde wel wat langer dan van tevoren aangegeven. Met het uiteindelijke resultaat zijn we zeer tevreden.

review

Jeffrey
Timmerwerk

Het personeel is vriendelijk en prettig om mee te werken. Prachtig resultaat het onderhoud bij ons in huis. Betaalbaar, goede kwaliteit en een flexibele houding van dit bedrijf.

review

Petra
Nieuwbouw