Restauratie

Vlekkeloos kan u van dienst zijn bij het renoveren of bouwen van uw pand. Wij treden op als algemeen projectleider.

Bel 035-8877598

Renovatie en bouwbeheer

Vlekkeloos kan u van dienst zijn bij het renoveren of bouwen van uw pand. We doen alles van kleine reparaties tot complete renovatie- en bouwprojecten. Tijdens elke fase van het project behouden wij nauw contact met u en verzorgen wij regelmatige updates. We doen ons uiterste best om uw project binnen het budget te houden en op tijd te leveren. Onze relaties met veel van onze aannemers resulteren in kortingen die we aan u doorberekenen.

Wij treden op als algemeen projectleider. We hebben een team van gespecialiseerde aannemers voor: kozijnen, gipsplaten, schilderen, tegels, dakbedekking, elektriciteit, loodgieterij, vloeren, timmerwerk en meer.

Restauratie

Jarenlange ervaring

Topkwaliteit timmerwerk

Betrouwbare specialisten

Duurzame kwaliteit

Als u een kostenoverzicht wilt van het gehele renovatieproject kunt u een offerte aanvragen. Deze is afhankelijk van de omvang van het werk en de afwerkingsmaterialen. Kleine en cosmetische reparaties, zoals schilderen en reconditioneren van vloeren, kunnen bijvoorbeeld slechts een paar dagen duren.

Vlekkeloos biedt een professioneel team aan voor het doorlopen van de projecten van begin tot eind, waarbij minimale elementen worden uitbesteed. Al onze specialisten zijn vriendelijk, benaderbaar en deskundig, wat ervoor zorgt dat we de meest effectieve oplossingen kunnen leveren met een mooi resultaat.

Diensten

Projectontwikkeling
Nieuwbouw
Restauratie
Renovatie
Onderhoud
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers
Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter

Neem contact op

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Bel 035-8877598

Kwaliteit maatwerk schilderwerken

Onze portfolio

Bekijk ons werk

Reviews

Ervaringen van onze klanten

Zeer professioneel bedrijf, ik ben erg goed geholpen en ze hebben mooi werk afgeleverd. Personeel is erg vriendelijk en netjes. Zeker een aanbeveling indien je schilderwerk nodig hebt.

review

Ramin
Schilderwerk

Vlekkeloos bouw heeft bij ons mooi timmerwerk voor onze keuken afgeleverd. Het werk duurde wel wat langer dan van tevoren aangegeven. Met het uiteindelijke resultaat zijn we zeer tevreden.

review

Jeffrey
Timmerwerk

Het personeel is vriendelijk en prettig om mee te werken. Prachtig resultaat het onderhoud bij ons in huis. Betaalbaar, goede kwaliteit en een flexibele houding van dit bedrijf.

review

Petra
Nieuwbouw