Schilderwerk

Eens in de aantal jaar is het schilderwerk van een woning toe aan vervanging. Het resultaat van schilderwerk is namelijk schitterend.

Bel 035-8877598

Binnen schilderwerk

Mocht u behoefte hebben aan kleuradvies bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Doorgaans gebruiken wij voor de wanden goed afneembare kwaliteitslatex. De twee toplagen zorgen ervoor dat deze wanden schoongemaakt kunnen worden en dat alles langer meegaat.

Houtwerk binnen moet natuurlijk tegen een stootje kunnen. Kwetsbare delen krijgen een extra laklaag om krassen, beschadigingen of slijtage tegen te gaan. In sommige gevallen doen wij nog een derde transparante laklaag er overheen om het hout en schilderwerk extra te beschermen. Denk aan trappen of keukenkastjes.

Kwaliteit maatwerk schilderwerken

Jarenlange ervaring

Topkwaliteit schilderwerk

Betrouwbare specialisten

Duurzame kwaliteit

Buitenschilderwerk

Niet alleen is het prachtig als uw huis weer strak in de lak staat. Ook geeft dit een goede bescherming tegen houtrot en lekkages. Het lijkt altijd zo simpel. Even gauw schuren en schilderen maar. De werkelijkheid is vaak anders. De tijd die het kost zit hem vooral in het vlak maken van de ondergrond. Schuren van grof naar fijn, gronden en elke porie moet worden opgevuld. Zo komen wij tot een eindresultaat waar u uw haar in kunt kammen, zo glad!

Diensten

Projectontwikkeling
Nieuwbouw
Restauratie
Renovatie
Onderhoud
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers
Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter

Neem contact op

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Bel 035-8877598

Kwaliteit maatwerk schilderwerken

Onze portfolio

Bekijk ons werk

Reviews

Ervaringen van onze klanten

Zeer professioneel bedrijf, ik ben erg goed geholpen en ze hebben mooi werk afgeleverd. Personeel is erg vriendelijk en netjes. Zeker een aanbeveling indien je schilderwerk nodig hebt.

review

Ramin
Schilderwerk

Vlekkeloos bouw heeft bij ons mooi timmerwerk voor onze keuken afgeleverd. Het werk duurde wel wat langer dan van tevoren aangegeven. Met het uiteindelijke resultaat zijn we zeer tevreden.

review

Jeffrey
Timmerwerk

Het personeel is vriendelijk en prettig om mee te werken. Prachtig resultaat het onderhoud bij ons in huis. Betaalbaar, goede kwaliteit en een flexibele houding van dit bedrijf.

review

Petra
Nieuwbouw