Sloopwerk

Veilig, op tijd en binnen het budget geleverd.

Bel 035-8877598

Als sloopspecialist zijn we gewend te opereren in krappe en dichtbevolkte binnenstedelijke gebieden, vaak naast en direct boven bewoonde gebouwen en voetgangersstraten. Vanwege de aard van ons bedrijf hebben we altijd sympathie voor onze omgeving en streven we ernaar onze directe milieu-impact waar mogelijk te verminderen.
Sloopwerk

Jarenlange ervaring

Topkwaliteit sloopwerk

Betrouwbare specialisten

Duurzame kwaliteit

We hebben hoogopgeleide arbeidskrachten om schema’s veilig, op tijd en binnen het budget te leveren.

Elk project wordt zorgvuldig geëvalueerd om de veiligste en meest efficiënte manier te bieden om de werken uit te voeren volgens de vereiste specificaties van onze klanten. Met behulp van de nieuwste technologieën, specialistische apparatuur en slooptechnieken kunnen we de hinder voor onze klanten, buren en het grote publiek tot een minimum beperken.

Diensten

Projectontwikkeling
Nieuwbouw
Restauratie
Renovatie
Onderhoud
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers
Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter

Neem contact op

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Bel 035-8877598

Kwaliteit maatwerk schilderwerken

Onze portfolio

Bekijk ons werk

Reviews

Ervaringen van onze klanten

Zeer professioneel bedrijf, ik ben erg goed geholpen en ze hebben mooi werk afgeleverd. Personeel is erg vriendelijk en netjes. Zeker een aanbeveling indien je schilderwerk nodig hebt.

review

Ramin
Schilderwerk

Vlekkeloos bouw heeft bij ons mooi timmerwerk voor onze keuken afgeleverd. Het werk duurde wel wat langer dan van tevoren aangegeven. Met het uiteindelijke resultaat zijn we zeer tevreden.

review

Jeffrey
Timmerwerk

Het personeel is vriendelijk en prettig om mee te werken. Prachtig resultaat het onderhoud bij ons in huis. Betaalbaar, goede kwaliteit en een flexibele houding van dit bedrijf.

review

Petra
Nieuwbouw