Timmerwerk

Timmerwerk laten verrichten door een specialist is de eenvoudigste manier om kleine en grote aanpassingen te maken.

Bel 035-8877598

Timmerwerk door Vlekkeloos

Er komt veel meer kijken bij timmerwerk dan een hamer en hout. Timmerwerken laten verrichten door een specialist is de eenvoudigste manier om zowel kleine als grote aanpassingen te maken in en rond het huis, zonder daarvoor uw eigen huishouden te moeten onderbreken. Vlekkeloos biedt werkzaamheden aan van professionele kwaliteit.

Timmerwerk

Jarenlange ervaring

Topkwaliteit timmerwerk

Betrouwbare specialisten

Duurzame kwaliteit

Timmerwerk is meer dan gewoon timmeren

Naast het bewerken van hout is een timmerman ook bedreven in het behandelen van andere materialen, zoals metalen en composiet. Meubels of kasten maken is voor Mesa Bouwbedrijf geen enkel probleem. Wij kunnen u altijd kwaliteit en duurzaamheid verzekeren. Zelfs een dierenhok maken of meubilair herstellen behoort tot de verantwoordelijkheden van onze specialisten!

Vlekkeloos inschakelen voor al uw timmerwerk

Als er veel werk te doen is in huis, maar u zelf niet de tijd en energie hebt om hier zelf mee aan de gang te gaan, schakelt u Vlekkloos in. Met onze doelgerichte en professionele aanpak kunnen wij alle klussen tot een goed einde brengen. Wilt u meer informatie over onze diensten, bel dan of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Diensten

Projectontwikkeling
Nieuwbouw
Restauratie
Renovatie
Onderhoud
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers
Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter

Neem contact op

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Bel 035-8877598

Kwaliteit maatwerk schilderwerken

Onze portfolio

Bekijk ons werk

Reviews

Ervaringen van onze klanten

Zeer professioneel bedrijf, ik ben erg goed geholpen en ze hebben mooi werk afgeleverd. Personeel is erg vriendelijk en netjes. Zeker een aanbeveling indien je schilderwerk nodig hebt.

review

Ramin
Schilderwerk

Vlekkeloos bouw heeft bij ons mooi timmerwerk voor onze keuken afgeleverd. Het werk duurde wel wat langer dan van tevoren aangegeven. Met het uiteindelijke resultaat zijn we zeer tevreden.

review

Jeffrey
Timmerwerk

Het personeel is vriendelijk en prettig om mee te werken. Prachtig resultaat het onderhoud bij ons in huis. Betaalbaar, goede kwaliteit en een flexibele houding van dit bedrijf.

review

Petra
Nieuwbouw